Artikler
 • banner_makreltur_02092023.png
 • karpeCup_banner_2023_hjemmesiden.jpg
 • Klubmesterskabogpokal.png
 • Nyt_banner_SLF_2023.jpg
×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 64
 
INVITATION TIL AT DELTAGE I UNDERSØGELSE AF FISKERIET PÅ DE SJÆLLANDSKE SØER
Tjek din mail!! - SLF har udsendt mail til alle medlemmer
 1. DTU Aqua planlægger i samarbejde med Københavns Universitet, lokale lystfiskerforeninger, lystfiskersammenslutninger og lystfiskerorganisationer en spørgeundersøgelse omkring fiskeriet på de Sjællandske søer.

  Jo flere der deltager i undersøgelsen, jo bedre viden får vi indsamlet. Vi håber du vil deltage også selv om du kun meget sjældent (eller stort set aldrig) dyrker søfiskeri.

  Formål og gavekort
  Undersøgelsens formål er at ”tage temperaturen” på lystfiskeriet i de sjællandske søer (f.eks. hvilke søer bliver foretrukket, hvilke fiskearter og hvor ofte bliver der fisket), samt hvor meget økonomisk omsætning lystfiskeriet skaber, herunder hvordan det danske søfiskeri bidrager til lokal og national økonomi. Det er vores forventning at mange aktører efterfølgende vil kunne få glæde af undersøgelsen, herunder foreninger og organisationer som kan få viden om hvad der kan fremme lystfiskeriet, hvilket fiskeri der foregår og ikke mindst økonomiske nøgletal for fiskeriet. I sidste ende er målet med øvelsen, at den enkelte lystfisker får flere og bedre muligheder for at dyrke søfiskeri. Undersøgelsen bakkes op af langt de fleste lystfiskerforeninger og sammenslutninger på Sjælland.

  I forbindelse med undersøgelsen vil vi trække lod om en række gode præmier blandt deltagerne.
 2. Skulle du/i mos forventning ikke have modtaget mailen fra SLF, kan du tilmelde dig DTUs undersøgelse på dette link:
 
Mvh Bestyrelsen SLF ..
 
 
Invitation til at deltage i undersøgelse af fiskeriet på de Sjællandske søer